Archívum 2020

V. SZENTISTVÁNBAKSAI CÉKLAFESZTIVÁL
2020. szeptember 5.


Képgaléria

2020. szeptember 5-én az elmúlt évek hagyományait követve, de a KORONAVÍRUS miatt, azoknál sokkal szerényebb keretek között rendezte meg az V. SZENTISTVÁNBAKSAI CÉKLAFESZTIVÁLT az OPERARTE Kft. A község megjelent lakóit a Faluházban Rontó István polgármester köszöntötte, majd az Önkormányzat ünnepi ebéddel fogadta a vendégeket. A rendezvény a község játszóterén a gyermekek részére folyamatos programokkal, míg a felnőttek részére vidám szórakoztató műsorral folytatódott. A műsor elején Rontó Zsuzsa köszöntötte a megjelenteket, kiemelten a meghívott vendégeket:Orosz Miklósné, kiskinízsi polgármestert, Jónás Béla, nagykinízsi polgármestert, Tóth László felsődobszai polgármester,Rozgonyi-Mató Adriennt és Zsírosné Molnár Ildikót, kiskinízsi képviselőket. Köszöntőjében beszélt a fesztivál múltjáról és jelenéről, mely nyárbúcsúztató, szórakoztató, hagyományteremtő és elsősorban közösségépítő céllal indult, és vált a település és a környék kedvelt rendezvényévé. Sajnos az idén a koronavírus miatt csökkenteni kellett a műsoridőt és a résztvevők létszámát is, sőt a céklából készült szokásos gasztronómiai különlegességeket sem tudták bemutatni. Mindezek ellenére kellemes szombat délutánt és jó srakozást kívánt a csodálatos sztárfellépők szórakoztató műsorához, melyben közreműködött:

  • Szécsi Viktória, miskolci énekesnő,
  • Vadkerti Imre:Kormorán Együttes énekese,
  • Kovács Gábor: operaénekes, majd a
  • Party Mix Band élő koncrtje zárta a jó hangulatú rendezvényt.

Köszönet a rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködőknek, az önkormányzat dolgozóinak! A sütés-főzésben segítőknek: Tóth Lászlóné, Nagy Gáborné, Tamás Barnáné, Ficzere Lászlóné, Hornyik Bertalanné, Bosch Éva, Vizi Károlyné, Illési Ferencné, Rontó Istvánné. Itallal járult a rendezvényhez: Orosz Miklósné, Palásti Bertalan, Tamás Barnabás, Mató Gergely, a Hell Energy Kft. képviseletében. Vendégváró babákat készített: Nagy Gáborné, Zimonyi Lászlóné, Hornyik Tibor, Sami Istvánné, Rontó Istvánné, Vizi Károlyné.


EGÉSZSÉGNAP!
2020. szeptember 04.


Képgaléria

2020. szeptember 4-én az OPERARTE Kft. szervezésében Egészségnapot szerveztek Szentistvánbaksán a Faluházban. A 9-től 15 óráig tartó programban volt mini piac, ételkóstoló, torna, ingyenes szűrővizsgálatok, majd három előadás hangzott el három különböző előadótól az egészséges táplálkozás fontosságáról.
A kiskinízsi, a felsődobszai önkormányzat, Nagykinízsről Becse-Turgyán Rozalinda és a baksai önkormányzat szappanháza árusított helyben termelt, készített egészséges ételeket. Köszönet a segítő munkájukért.


MEGHÍVÓ!
2020. szeptember 03.

MEGHÍVÓ!
2020. február 10.

A képre kattintva a MEGHÍVÓ nagyobban is letölthető!

Archívum: 2022|2021|2020|2019|1 | 2 |

© 2010-2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.
Adatkezelési nyilatkozat - Szentistvánbaksa Község Önkormányzata